GALEB – Fiskalni uređaji

Najuspešniji proizvođač i prodavac fiskalnih uređaja u Srbiji. Zahvaljujući kvalitetnim fiskalnim kasama, izvanrednom odnosu cene i performansi, dobro organizovanoj distributivnoj i servisnoj mreži, kvalitetnoj i brzoj usluzi, GALEB GROUP je prodao na tržištu više od 120.000 fiskalnih kasa.

U prodajnom asortimanu su fiskalne kase:GALEB GP-100, GALEB GP-350 i fiskalni štampač GP-550, naslednik štampača FP-550 koji je do sada bio apsolutni lider na tržištu u svojoj kategoriji. Ovi modeli su cenovno i tehnički pozicionirani tako da zadovoljavaju najrazličitije potrebe.

Galeb GP-550GALEB GP-550 Fiskalni štampač

Najbrži fiskalni štampač! Izuzetno kratko vreme za unos artikala (15000 artikala se upisuju za 2.5min) ! Mogućnost komunikacije preko direktnog USB porta! Velika baza artikala! Mogućnost štampanja nefiskalnog teksta! Integrisani GPRS terminal!

Galeb GP-450GALEB GP-450 fiskalna kasa

GP-450 je savremeni uređaj prilagođen širokom spektru  kupaca. Odlikuju ga brz termalni štampač, vrlo brza serijska komunikacija, robusno plastično kućište i integrisani GPRS terminal.

Galeb GP-350Galeb GP-350 fiskalna kasa – srednja po dimenzijama, velika po mogućnostima.

GP-350 je moderan fiskalni uređaj namenjen širokom spektru korisnika. Karakteriše ga brzi termani printer, veoma brza komunikacija, robusno plastično kućište i integrisani GPRS terminal za slanje i primanje podataka sa servera Poreske uprave.

Galeb GP-200GALEB GP-200 fiskalni štampač

Galeb GP-200 je kompaktan i pouzdan fiskalni štampač, pogodan za povezivanje sa različitim POS i PC sistemima.

Galeb GP-100GALEB GP-100 fiskalna kasa

Fiskalna registar kasa GALEB GP-100, odgovara potrebama svih tipova prodajnih objekata i uslužnih delatnosti. Tehničke i funkcionalne osobine je preporučuju kao odličan izbor korisnicima koji žele da obezbede naplatno mesto kvalitetnim uređajem sa odličnim odnosom cene i performansi.

Galeb GP-100 APGALEB GP-100 AP

GALEB GP-100 AP je prenosna elektronska registar kasa koja ne radi u fiskalnom režimu! Pogodna je za evidentiranje prometa i usluga u transportnim preduzećima.