Gastrobit Smart Rešenja

SMART.pos je aplikacija namenjena za rad na naplatnom mestu. Razvijena je tako da svojom jednostavnošću ne zahteva preveliko znanje rada na računaru. Aplikacija podržava rad na standardnim ekranima ali punu funkcionalnost i najveću brzinu rada pokazuje u kombinaciji sa ekranima osetljivim na dodir (touch-screen). SmartPOS korisnici će u najkraćem roku rešiti sve zahteve kupaca, izdati gotovinske račune, odobriti konzumaciju bez naplate (reprezentacija), premestiti konzumaciju sa stola na stol, delimično ili naplatiti račun, izdati narudžbinu kuvaru i sl. U mogućnosti ste dodati dodatke uz jelo ili piće, odabrati različite izbore iz menu-ja, dnevnih ponuda jela, a ukoliko nešto niste definisali u sistemu, ne brinite – pomoću SmartPOS-a u moćnosti ste kuvaru poslati čak i prstom po ekranu napisane porudžbine!

smart pos

SMART.office je pozadinska aplikacija u sistemu SmartRešenja. Moćna aplikacija za centralni sistem Vaših podataka omogućava Vam definisanje vrlo velikog broja različitih opcija, definisanje arikala u ponudi, adresara kupaca i dobavljača, izrade svih potrebnih dokumenata, komunikaciju s centralnom bazom podataka, definisanje ovlašćenja rada, kao i veliki broj različitih pregleda, grafičkih rezultata poslovanja i izveštaja koji će Vam pomoći u donošenju pravih poslovnih odluka u najbržem mogućem vremenu. Koristeći SmartOffice u mogućnosti ste pratiti realizaciju po svim mogućim parametrima, kupcima, pa čak i definisati vlastiti loyality program s različitim cenama u zavisnosti od kupaca.

smart office

Poslovanje Hotela ili Recepcije bilo kojeg tipa u mnogo čemu zavisi od recepcijskog softvera koji koristi, a upravo naša kompanija je u tom smeru napravila veliki iskorak kako bi svojim korisnicima olakšala recepcijsko poslovanje. Ovaj novi proizvod služi uglavnom za male hotele ili recepcije od 5-50 smeštajnih jedinica, a kao celina zatvara kompletne potrebe jednog turističkog objekta ili ustanove. SMART.hotel je rezultat dugogodišnjeg rada u turizmu i ugostiteljstvu, gde su korisnici svojim smernicama i zahtevima doprineli u izradi ovog poslovnog rešenja. Naravno, ovo programsko rešenje je 100% kompatibilno sa ostalim našim programskim rešenjima, a glavna odlika programa je jednostavnost korišćenja.

smart hotel

Želite imati kontrolu nad Vašim poslovanjem u svakom trenutku, čak i van kancelarije ili na putovanju? Mi Vam nudimo upravo tu mogućnost putem SMART.mobile aplikacije kojoj je moguće pristupiti sa svakog modernog uređaja koji je povezan na internet (pametni telefon, tablet, laptop…), kako bi prekontrolisali Vaše osoblje više ne morate biti na lokaciji. U svakom trenutku proverite izdaju li se uredno računi, koji su sve stolovi otvoreni, koji artikli su prodati, koje su vrste plaćanja korišćene, dnevne promete, promete od prethodnog perioda, detaljno razrađen promet po operaterima, zadnje naplaćene račune…

smart mobile

SMART.cook je aplikacija namenjena osoblju na šanku ili u kuhinji. Koristeći ovu aplikaciju, Vaš je kuvar u mogućnosti u svakom trenutku pogledati porudžbine, normative ili čak gotove menu karte s fotografijom Vašeg jela, onako kako ste ga Vi zamislili. Takođe, Vaši kuvari ili šankeri u mogućnosti su obavestiti konobara o statusu porudžbine i vremenu potrebnom za završetak obrade. Kod korišćenja ove aplikacije u objektima s dnevnom ponudom jela, vaši konobari su uvek obavešteni koliko je i kojih gotovih jela ostalo za posluživanje, za koliko će vremena biti spremno novo jelo i sl.

smart cook

SMART.order je aplikacija namenjena povezivanju ORDERMAN ® bežičnih terminala u sistem SmartRešenja. Primenu nalazi uglavnom u ugostiteljskim objektima s većom frekvencijom rada ili sa terasama odvojenim od šanka ili kuhinje. Gotovo kompletnu funkcionalnost SmartPOS aplikacije je moguće preneti na ORDERMAN bežični terminal. Koristeći SmartORDER i ORDERMAN sistem, Vaši konobari će brže usluživati gosta, neće biti nesporazuma pri poručivanju, rasteretiti šankera ili kuvara, a kao i na SmartPOS aplikaciji, ukoliko gost ima posebnih i nedefinisanih zahteva u mogućnosti ste rukom napisati poruku za šank ili kuhinju. U zavisnosti od instalirane opreme Vaši konobari više neće morati da idu do blagajne.

smart order