DA Fratello d.o.o. – NCR Qualified RealPartner

U cilju utvrđivanja vodećeg položaja u polju integracije POS sistema, NCR podržava strateške veze i partnerstva koja proširuju ponudu naših rešenja. Taj pristup nam omogućuje da dopunimo naše horizontalne ponude hardverom, softverom, alatima i uslugama koje su najbolje u svojoj klasi i da ponudimo našim klijentima usklađena integrisana rešenja.

Partnerstvo omogućava svakoj strani da razvija svoje bazične sposobnosti i da međusobno nadopunjava snagu. Kombinuju se specijalizovane veštine, stručnost i resursi i povećava se brzina pristupa tržištu. U našem iskustvu to je dobitno rešenje za nas, naše partnere i što je najvažnije, za naše klijente. To je strategija kojom se stvaraju sinergije snažnije i sažetije od onoga što bi bilo koja kompanija pojedinačno mogla da pruži – strategija u kojoj su delovi zaista veci od celine.

NCR RealPOS XR7NCR RealPOS ™ terminali

Da li mislite da su svi point-of-sale (POS) terminali napravljeni jednako? Pa razmislite još jednom.
Naš najnoviji dodatak našoj RealPOS ™ porodici će vas iznenaditi sa svojim stilskim all-in-one dizajnom, visoke performanse, svestranost, i izdržljivosti koju očekujete od lidera od POS-a. To je prvi all-in-one POS da ima 4. generaciju Intel® Core ™ procesora I mnogo više.

NCR RealPOS™ XR7 Environmental Testing

NCR 7198

NCR RealPOS ™ štampači

NCR nudi Point of Sale RealPOS porodicu štampača sa karakteristikama i funkcijama koje su vam potrebne za transformaciju point of sale-a ili prodajnog prostora. Da li vam treba multifunkcionalni štampač koji može da obradi čekove ili jednostavan termalni štampač za brzo i lako izdavanje računa, NCR vas pokriva.
Kompanija koja je izmislila POS račun je podigla termalne štampače na viši nivo uvođenjem dvostrano termalne tehnologije štampanja računa. Istovremeno štampanje na obe strane računa može da vam uštedi novac dok promociju proizvoda i usluga u svojoj prodavnici, garantuje veće zadovoljstvo kupaca i veći povrat investicije. NCR RealPOS Štampači su podržani od strane NCR-Interactive Printer Solutions linije štampač za vašu prodavnicu. Pogledajte našu RealPOS porodicu štampača odmah!

NCR RealPOSNCR RealScan™ Skeneri

NCR je transformisao kupovinu pre više od 40 godina kada je uvedeno bar kod skeniranje u maloprodaju širom sveta. Danas, kao vodeći provajder tehnologije za skeniranje u maloprodaji, NCR-nastavlja da olakša svaki dan.
NCR-transformiše maloprodajne objekte širom sveta sa RealScan porodicom skenera, uključujući ručni, prezentacijoni i fiksni položaj skenera dizajnirani da smanje obuku, a poboljšaju preciznost i brzinu.
Veoma fleksibilan i jednostavan za korišćenje, NCR-RealScan skeneri mogu da se prilagode skoro sa svakom kasom, prodavnicom, prostorom i budžetom. Pogledajte našu RealScan porodicu sada!

NCR Cash Drawers

NCR RealPOS ™ periferije

Checkout je ključni deo sveukupnog šoping iskustva klijenta, a to je poslednji utisak koji kupac ima o vašoj prodavnici i vašem brendu. Dobijanje pravog Checkout-a je glavni prioritet za vas i za nas. Naše periferije su sastavni delovi svakog rešenja point-of-sale. Nudimo različite opcije za ekrane, gotovinskih fioka, tastatura, pa čak i NCR-DinaKei, lak za korišćenje za plaćanje interfejs dizajniran da smanji vreme obuke i minimizira greške. Uparite neku od naših periferija sa našim point-of-sale terminalim za stvaranje pobedničkog rešenja