Orderman Max2Orderman© bežično poručivanje

Povećajte profit od našeg integrisanog sistema.
Svi ugostiteljski objekti mogu imati koristi od naših Orderman sistema za bežično poručivanje. Bez obzira na veličinu vašeg posla, koristeći Orderman za poručivanje povećaćete efikasnost, uštedeti vreme i imati veću kontrolu nad vašim poslovanjem. Ovo je važno za uspeh svakog ugostitelja, bez obzira da li je veliki ili mali.

 

Možete lako izračunati svoj potencijal za povećanje prodaje

Orderman Benefit Calculator

Orderman 7Orderman© ručni računari za uspešno HORECA poslovanje

Orderman ručni računari sa prilagođenim rešenjima za svaku oblast poslovanja su razvijeni isključivo za upotrebu u ugostiteljstvu. Ergonomija, dizajn i izdržljivost čine ih dugotrajnim i user-friendly alatima za ugostiteljske profesionalce. Sa petogodišnjom bezuslovnom garancijom.

 

Dodatna oprema za Orderman© ručne računare

Orderman ručni računari dolaze sa svom praktičnom dodatnom opremom kako bi zadovoljili sve individualne potrebe.

Columbus 800Orderman© POS sistemi za uspešno HORECA poslovanje

NCR Orderman nudi široki POS portfolio. Kada kupujete NCR Orderman POS sistem birate sistem prepoznatljive pouzdanosti i dugog veka trajanja. Dvadeset pet godina iskustva u razvoju tehnologije proizvoda u sektoru ugostiteljstva idu u prilog našim POS sistemima, kao i 125 godina bogatog iskustva naše matične kompanije NCR. Najbolji dokaz našeg kvaliteta je jedinstvena bezuslovna šestogodišnja garancija.

Dodatna oprema za Orderman© POS sisteme

Orderman POS sistemi dolaze sa svom praktičnom dodatnom opremom kako bi zadovoljili sve individualne potrebe.